Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Καλούδης: Δεν μας επέτρεψαν να δούμε τη κατάρρευση της σχολικής αίθουσας στο...

Καλούδης: Δεν μας επέτρεψαν να δούμε τη κατάρρευση της σχολικής αίθουσας στο 6ο Νηπιαγωγείο της Πόλης μας!

47

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Πρώτα η Κέρκυρα” Γιώργο Καλούδη :

Σήμερα 12-1-2021 η Δημοτική ομάδα της Παράταξής μας αποτελούμενη από τους Γιώργο Καλούδη, Σπύρο Βλάχο, Μάχο Βασιλάκη και με τη νοερή συμμετοχή της κ. Καρδακάρη που βρίσκεται στην Αθήνα, μετέβη στο 6ο Νηπιαγωγείο στη Γαρίτσα, οδό Κύπρου, για να κάνουμε αυτοψία και να δούμε ποια είναι η κατάσταση στην σχολική αίθουσα όπου έπεσαν οι σοβάδες. Η κ. Ζερβού είχε το τηλέφωνό της κλειστό. Συναρμόδιος κ. Ανθης ήταν αρνητικός στην είσοδό μας και στην απόκτηση έγκυρης γνώσης μέσω της αυτοψίας. Ο δάσκαλος κ. Λεοντίτσης  μας είχε στημένους στα κάγκελα να περιμένουμε επί μία ώρα και τελικά μας ανακοίνωσε ότι ο Διευθυντής του δεν μας  αφήνει να μπούμε και να δούμε τι έχει συμβεί.

Σημειώνουμε ότι  ιδιοκτησία των σχολικών κτιρίων και η υποχρέωση επισκευής και συντήρησής τους ανήκει στον Δήμο, η λειτουργία αυτών όμως υπόκειται στην αρμοδιότητα του κράτους.

Είναι σαφές ότι επιχειρείται να πέσει σκοτάδι στη πληροφόρηση του Λαού και να εμποδισθεί η δημοκρατική αντιπολίτευση στην άσκηση των καθηκόντων της, ειδικά όταν πρόκειται για τη ζωή μικρών παιδιών  !

Πηγή: www.startmediacorfu.gr