Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Κέρκυρα: Αγιασμός για “πρωτάκια” και νήπια στην αυλή – Στις αίθουσες οι...

Κέρκυρα: Αγιασμός για “πρωτάκια” και νήπια στην αυλή – Στις αίθουσες οι υπόλοιποι λόγω covid-19

23

Κέρκυρα: Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός στα σχολεία της Κέρκυρας, αλλά λίγο διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνιά ελέω covid. Έτσι, στις αυλές των σχολείων αγιάστηκαν τα “πρωτάκια” των δημοτικών σχολείων καθώς και τα νήπια αλλά και η πρώτες τάξεις κάθε Γυμνασίου και Λυκείου  ενώ οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, εντός αιθουσών.

[embedded content]

Το kerkyrasimera.gr βρέθηκε σε πολλά σχολεία της Κέρκυρας για τον καθιερωμένο αγιασμό και στο Νηπιαγωγείο παλιάς πόλης καθώς και στις προκάτ αίθουσες που έχουν τοποθετηθεί στα Γενικά Λύκεια, όπου εκεί παρέστη, μεταξύ των άλλων, η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου.

Αξίζει να θυμίσουμε πως το πρόβλημα με τους μαθητές νηπιαγωγείων – και όχι μόνο- παραμένει, αρκεί να αναφέρουμε ότι οι γονείς Κοντοκαλίου δεν έστειλαν τα παιδιά τους στις προκάτ αίθουσες που στήθηκαν (;) στην Κορακιάνα σε εφαρμογή της απόφασης της γενικής συνέλευσης ενώ στο νηπιαγωγείο παλιάς πόλης σε μια μοναδική αίθουσα μετρίου μεγέθους θα συνυπάρξουν 27 (!) παιδιά!

Στην αυλή έγινε και ο αγιασμός των Νηπίων στα Λύκεια, στον χώρο των προκάτ αιθουσών.

[embedded content]

ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΑΝΣΗ ΔΟΡΔΟΚΙΔΟΥ

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr