Κωσταντίνος Καζάκος – Ιωάννα Μαρτζούκου: Διακοπές στην Κέρκυρα (photos)

98

Το ξενοδοχείο Corfu Palma Boutique hotel επέλεξαν και φέτος για τις διακοπές τους στην Κέρκυρα ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την πανέμορφη σύζυγό του Ιωάννα Μαρτζούκου και το γιο τους Ιάσωνα κάνοντας το ιδανικό διάλειμμα σε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μακριά από την Αθήνα. Ο γιος της Τζένης Καρέζη σημειωτέο ότι συμμετέχει όλο το καλοκαίρι στα γυρίσματα στης σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» που θα προβληθεί από το Open.

Τον γνωστό ηθοποιό με την οικογένειά του υποδέχτηκε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Σπύρος Ιωαννίδης με τον οποίο γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ο Κωνσταντίνος και η Ιωάννα ενθουσιάστηκαν με τις φετινές καινοτομίες του ξενοδοχείου που αφορούν τόσο το mixology Infusion Identity, το νέο menu a la carte το οποίο υπογράφει ο δυναμικός Executive Chef Αρίστος Μέγκουλας, αλλά και τους νέους ολάνθιστους κήπους του ξενοδοχείου τους οποίους περπάτησαν και απόλαυσαν.

Το ζευγάρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο κλείνει τα 10 χρόνια γάμου και φαίνεται ότι έχει βρει την «χρυσή» συνταγή και διατηρεί αναλλοίωτο τον έρωτα μέσα στο χρόνο έχοντας πάντα διακριτική στάση σχετικά με την προσωπική του ζωή.

DuIuwyIA-728x486 mUvY3A1w-729x486 ncU-kiww-324x486

Φωτογραφίες από τον life style φωτογράφο του Corfu Palma Boutique Hotel Spyro Atsali

Πηγή: https://www.startmediacorfu.gr/kerkyra-eidhseis/kostantinos-kazakos-ioanna-martzoukou-diakopes-stin-kerkyra-photos/