Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Λ. Ρουμπάτης: Υπεγράφη η μακροχρόνια μίσθωση οκτώ κτηρίων στο Ι.Π

Λ. Ρουμπάτης: Υπεγράφη η μακροχρόνια μίσθωση οκτώ κτηρίων στο Ι.Π

21
0

Υπεγράφη, σήμερα, στην Ιόνιο Ακαδημία, από τον Διοικητή του Γ.Ν.Κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΡΟΥΜΠΑΤΗ και τον Πρύτανη του Ι.Π. Καθηγητή ΑΝΔΡΕΑ ΦΛΩΡΟ η μακροχρόνια μίσθωση οκτώ (συνολικά κτιρίων και λοιπών ακάλυπτων αυτών υπαίθριων χώρων, ευρισκόμενων στον ιστορικό χώρο του Παλαιού Ψυχιατρείου της Κέρκυρας.

​Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, αναγνωρίζοντας τον Ακαδημαϊκό, αλλά και Κοινωνικό ρόλο του Ι.Π., για την Πόλη της Κέρκυρας, καταβάλει και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την χρήση του ιστορικού χώρου του Παλαιού Ψυχιατρείου της Κέρκυρας από Φορείς του Δημοσίου Τομέα, χωρίς οχλούσες δραστηριότητες και με γνώμονα, πάντα, τον σεβασμό και την διατήρηση της ιστορικότητας του χώρου.

​Ως Διοικητής του Νοσοκομείου, εξέφρασα την ιδιαίτερη ικανοποίησή για την εξέλιξη αυτή, η οποία δεν είχε καταστεί ποτέ εφικτή, χωρίς την αγαστή συνεργασία και την άοκνη συμβολή του Πρύτανη του Ι.Π. ​Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εύχεται μια Δημιουργική και με Υγεία “ΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ”, σε όλο το Ακαδημαϊκό και λοιπό προσωπικό του Ι.Π. και φυσικά σε όλες και όλους τους φοιτητές του.

Πηγή: www.startmediacorfu.gr

Προηγούμενο άρθροΡωσία: Στη λίστα με τις «μη φιλικές χώρες» η Ελλάδα
Επόμενο άρθροΚέρκυρα: «200 χρόνια Ελλάδα» απο τη Συμφωνική Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης