Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Μ. Υδραίου: Έγιναν πράξη οι προσπάθειες Δήμου και Ιατρικού Συλλόγου – Για...

Μ. Υδραίου: Έγιναν πράξη οι προσπάθειες Δήμου και Ιατρικού Συλλόγου – Για την σημερινή παράδοση του μηχανήματος τεστ κορονοϊού στο Νοσοκομείο   

33

  

Μ. Υδραίου: Έγιναν πράξη οι προσπάθειες Δήμου και Ιατρικού Συλλόγου  

-Για την σημερινή παράδοση του μηχανήματος τεστ κορονοϊού στο Νοσοκομείο 

Πραγματικότητα έγινε με την παράδοση σήμερα του μηχανήματος τεστ κορονοϊού στο Νοσοκομείο Κέρκυρας η προσπάθεια την οποία κατέβαλε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα η δημοτική αρχή σε συνεργασία με την διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας. Το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα διενέργειας τεστ για τον κορονοϊό καθώς και ενός ευρύτατου φάσματος λοιμώξεων και  παραδόθηκε στη διοίκηση του Νοσοκομείου παρουσία της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπης Υδραίου και του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας Δημήτρη Καλούδη. 

Η αγορά του εν λόγω μηχανήματος έγινε αποκλειστικά από τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος είχε δημιουργηθεί σε συνεργασία του Δήμου με τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, τόσο για τον σκοπό αυτό, όσο και για την γενικότερη ενίσχυση δομών του Νοσοκομείου με απαραίτητο υλικό, τεχνολογικό και υγειονομικό, στα πλαίσια της προσπάθειας αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού. Η προσπάθεια αυτή επετεύχθη φυσικά με την συνδρομή τόσο της δημοτικής αρχής όσο απλών πολιτών και φορέων οι οποίοι κατέθεσαν ό,τι είχαν δυνατότητα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα Δήμου και Ιατρικού Συλλόγου. 

Τόσο ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου όσο και η Δήμαρχος Κέρκυρας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παραλαβή του μηχανήματος από την διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος του νησιού μας και παράλληλα τόνισαν ότι θα συνεχίσουν τις άοκνες προσπάθειες για την ενίσχυση αυτού για την παροχή αναβαθμισμένων υγειονομικών υπηρεσιών. 

Πηγή: www.startmediacorfu.gr