Μαζική η συμμετοχή των νέων ανθρώπων στη βραδιά νεολαίας με τη Μερόπη Υδραίου

35

Μαζική και δυναμική ήταν η ανταπόκριση των νέων ανθρώπων στην πρόσκληση της Μερόπης Υδραίου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στις νέες και τους νέους.

Στη μάχη που δίνουμε για μια Νέα Αρχή οι νέοι άνθρωποι είναι στην πρώτη γραμμή.

Μέσα σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα η υπ. Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου συζήτησε με όλους, άκουσε τις επισημάνσεις αλλά και τα ζητήματα που της έθεσαν οι νέοι άνθρωποι.

Αποδείχθηκε ότι οι νέες και οι νέοι της Κέρκυρας αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο, είναι άνθρωποι με ανησυχίες ,ικανότητες,  όνειρα και πολύ όμορφες και πρωτοποριακές ιδέες για το νησί μας αλλά και για τη λειτουργία του Νέου Δήμου.

Μέχρι σήμερα ο Δήμος ήταν σε απόσταση από τους νέους ανθρώπους, αυτό θα αλλάξει.

Η Μερόπη Υδραίου έχει δεσμευτεί στο πρόγραμμά της για:

-Τη στήριξη των νέων ανθρώπων στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα , με τη θέσπιση μειωμένων τελών για τα δύο πρώτα χρόνια της λειτουργίας μιας νέας επιχείρησης που δημιουργεί ένας νέος κάτω των 35 ετών.

-Την ενίσχυση της καινοτομίας με υποδομές υποστήριξης start-up νεανικών επιχειρήσεων, γραφείο ενίσχυσης επιχειρηματικότητας για ενημέρωση αναφορικά με χρηματοδοτικά προγράμματα για αναβάθμιση ή  δημιουργία νέων επιχειρήσεων

Πηγή: https://www.startmediacorfu.gr/kerkyra-eidhseis/maziki-i-symmetochi-ton-neon-anthropon-sti-vradia-neoleas-me-ti-meropi-ydreou/