Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Νεράντζης συνάντησε τον Σύλλογο Κατοίκων Παλιάς Πόλης SanGiacomo

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Νεράντζης συνάντησε τον Σύλλογο Κατοίκων Παλιάς Πόλης SanGiacomo

146

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Νεράντζης συναντήθηκε με τον Σύλλογο Κατοίκων Παλιάς Πόλης  SanGiacomo.  Παρόντες στη συνάντηση, εκτός από υποψήφιους του συνδυασμού Η κέρκυρα Ψηλά, ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Μακρής, ο Αντιπρόεδρος κος Κατσαρός, η Γραμματέας του  Συλλόγου κα Αλίκη Κατσαρού και το μέλος κος Μπαλατσινός.

Η συζήτηση που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ανέδειξε τις κοινές απόψεις του συνδυασμού μας και του συλλόγου για την αντιμετώπιση του φαινομένου της εγκατάλειψης της πόλης από μονίμους κατοίκους, του κυκλοφοριακού ζητήματος αλλά και της αισθητικής αναβάθμισής της.

Κοινή αφετηρία επίλυσης των προβλημάτων είναι ο Κανονισμός  Λειτουργίας Παλιάς Πόλης  ο οποίος θα πρέπει να επικαιροποιηθεί και να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις σημερινές ανάγκες των κατοίκων της Παλιάς Πόλης.

Σε κάθε περίπτωση κοινή επιδίωξη είναι όχι μόνο η επίλυση των τρεχόντων προβλημάτων αλλά και ο σχεδιασμός της ανάδειξης και ανάπτυξης της παλιάς πόλης μέσα από δράσεις επιχειρηματικότητας και πολιτισμού με ταυτόχρονη σύνδεσή τους με τον τουρισμό.

Πολλές από τις δράσεις αυτές έχουν περιγραφεί στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Η Κέρκυρα Ψηλά» και έχουμε την πολιτική βούληση να τις υλοποιήσουμε.

Μην ξεχνάμε πως αν οι κάτοικοι είναι ευχαριστημένοι, θα είναι και οι επισκέπτες μας.

Με πνεύμα συνεργασίας, ρεαλισμό, φροντίδας για τον δημότη, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Πηγή: https://www.startmediacorfu.gr/kerkyra-eidhseis/o-ypopsifios-dimarchos-spyros-nerantzis-synantise-ton-syllogo-katikon-palias-polis-sangiacomo/