Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Οι «5» κατά Μαχειμάρη-Καλούδη: Δεν θα εμπλακούμε σε μια εκβιαστική ψυχολογικά αντιπαράθεση

Οι «5» κατά Μαχειμάρη-Καλούδη: Δεν θα εμπλακούμε σε μια εκβιαστική ψυχολογικά αντιπαράθεση

64

Βολές των «5» που ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξη Μαχειμάρη στο δήμο Βόρειας Κέρκυρας κατά του δημάρχου, αλλά και του Γιώργου Καλούδη, για δηλώσεις που πραγματοποίησαν σε τηλεοπτικό σταθμό.

Αναλυτικά, το κείμενο των «5» αναφέρει τα εξής:

Με τις χθεσινοβραδινές ενορχηστρωμένες δηλώσεις τους στην εκπομπή “Υπάρχει Θέμα” του START TV οι κ.κ. Γ. Καλούδης και Γ. Μαχειμάρης απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι ο σεβασμός των γεγονότων και η καλόπιστη κριτική, μακριά από εμπάθειες και πολιτικές αγυρτείες είναι γι’ αυτούς ένας άλλος διαφορετικός κόσμος, ένα πολιτικό σύμπαν ξένο με το δικό τους στο οποίο αδυνατούν να υπάρχουν.
Δεν θα εμπλακούμε σε μια χαμηλού επιπέδου εκβιαστική ψυχολογικά αντιπαράθεση που οι κ.κ. Καλούδης και Μαχειμάρης την ξεκίνησαν προσδοκώντας ότι θα αποδώσει κατασταλτικά την παθητική μας στάση την “ομόθυμη και ένοχη σιωπή μας”.
Δηλώνουμε όμως ότι αντιμέτωποι με απόκρυφες μεθοδεύσεις και γελοιότητες, θα αντιδράσουμε με τα μόνα όπλα που μας παρέχει το δημοκρατικό μας πολίτευμα καθώς και τη λαϊκή εντολή που μας οδήγησε στις σημερινές μας θέσεις ευθύνης μας.
Την απόλυτη διαφάνεια και την έντιμη κατάθεση στο τραπέζι του αντικειμενικού, δημόσιου διαλόγου όλων ανεξαιρέτως των πραγματικών δεδομένων και συμπεριφορών.

Οι ανεξαρτητοποιημένοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου βόρειας Κέρκυρας
Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος
Ελευθερία Μαλάτου-Γουδέλη
Μαριετίνα Μπακόλα-Λιάσκου
Σταμάτης Πουλιάσης
Ανδρέας Σαούλος

Πηγή: www.corfupress.com