Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Περιοδεία Μερόπης Υδραίου στη Δημοτική Ενότητα Παρελίων (photos)

Περιοδεία Μερόπης Υδραίου στη Δημοτική Ενότητα Παρελίων (photos)

172

Το δελτίο τύπου:

 ‘’ Οι πολίτες ζητούν από τη Μερόπη Υδραίου να ρίξει το βάρος της στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ξεχασμένα χωριά και οι κοινότητες του Δήμου μας.’’

Κοντά στους πολίτες της δημοτικής ενότητας Παρελίων βρέθηκε , για μία ακόμα φορά, η υπ. Δήμαρχος της παράταξης ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ κ. Μερόπη Υδραίου μαζί με στελέχη της και υποψηφίους.

Το σύνολο των πολιτών, ζήτησε από την κ. Υδραίου να ρίξει το βάρος της στα ξεχασμένα χωριά της περιοχής, όταν εκλεγεί Δήμαρχος.

Η κ.Υδραίου επισκέφθηκε τα χωριά Μάρμαρο, Κανακάδες και Γιαννάδες και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες τα προβλήματα αλλά και να παρουσιάσει το πρόγραμμά της.

‘’Νέα Αρχή σημαίνει ότι χτίζουμε το Δήμο από την αρχή’’ τόνισε η υπ.Δήμαρχος που αναφέρθηκε στην προγραμματική της δέσμευση για τη δημιουργία διοικητικού κέντρου του Δήμου στη Δημοτική Ενότητα Παρελίων για να εξυπηρετούνται οι πολίτες στον τόπο που ζουν.

Επισήμανε επίσης τη δέσμευση της για την εκχώρηση αρμοδιοτήτων και πόρων στις κοινότητες ενώ άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις υποδομές στην περιοχή αλλά και την εγκατάλειψη που βιώνουν.

Η Νέα Αρχή έχει περάσει πλέον στα χείλη όλων των πολιτών, είναι απαίτηση και ελπίδα.

Στις 26 Μαϊου ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων περνάει σε μια νέα εποχή.

15-05-2019-a-741x360 15-05-2019-741x361

Πηγή: https://www.startmediacorfu.gr/kerkyra-eidhseis/periodia-meropis-ydreou-sti-dimotiki-enotita-parelion-photos/