Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Περιοδεία στην πόλη έκανε ο Αλεξάκης

Περιοδεία στην πόλη έκανε ο Αλεξάκης

77

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέξανδρος Αλεξάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» επισκέφτηκε γειτονιές και εμπορικούς δρόμους της Κέρκυρας, συνομιλώντας με πολίτες, εργαζόμενους, εμπόρους και επιχειρηματίες της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επτανησιακής Πρωτοβουλίας:
Στην επικοινωνία με τους πολίτες τα στελέχη του συνδυασμού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για την κατάσταση που υπάρχει στην αγορά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι πολίτες και τις απόψεις τους για μια σειρά θεμάτων, που ταλανίζουν τη πόλη της Κέρκυρας (κυκλοφοριακό, υποδομές, διαχείριση απορριμμάτων κ.λπ).
Οι εκπρόσωποι της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» ενημέρωσαν τον κόσμο, για τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού, τα σημεία που το διακρίνουν από τις θέσεις των άλλων παρατάξεων και που εγγυώνται μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.
Στο κτήριο της περιφερειακής ενότητας Κέρκυρας ο Αλέξανδρος Αλεξάκης και οι συνεργάτες του συνομίλησαν με εργαζόμενους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και ζήτησαν την ανάδειξή τους και την παρέμβαση του συνδυασμού για τη λύση τους.
Η επικοινωνία με τους πολίτες της Κέρκυρας, όπως και όλων των Επτανήσων εντείνεται καθημερινά, ώστε η επόμενη μέρα των εκλογών να βρει την «Επτανησιακή Πρωτοβουλία»‘έτοιμη να διαχειριστεί τα θέματα που απασχολούν τις κοινωνίες των νησιών μας.ADMANΠηγή: https://www.corfupress.com/cp/2019/05/102157/