Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Σ.Νεράτζης: “Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να στηρίξει τον Φ.Σκούρτη”

Σ.Νεράτζης: “Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να στηρίξει τον Φ.Σκούρτη”

30

Την στήριξη στον δημοτικό υπάλληλο και αρμόδιο για θέματα τελετών Φώτη Σκούρτη εκφράζει η παράταξη “Κέρκυρα Ψηλά”, καλώντας μάλιστα το Δημοτικό Συμβούλιο να σταθεί αρωγός στην έφεση που θα ασκήσει.

Υπενθυμίζεται, πως στον τελετάρχη του Δήμου επιβλήθει ποινή απο το Μονομελές Πρωτοδικείο Κέρκυρας τεσσάρων μηνών με αναστολή, όπου κατηγορούνταν για την παραβίαση της ΚΥΑ την Κυριακή των Βαϊών.

Η ανακοίνωση της παράταξης “Κέρκυρα Ψηλά”:

Όλοι μας παρακολουθήσαμε την δίκη για την παραβίαση των υγειονομικών κανόνων την Κυριακή των Βαίων του 2020.

Σεβόμενοι απόλυτα τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η τιμωρία ενός Δημοτικού υπαλλήλου την ώρα της εκτέλεσης των καθηκόντων του.

Γνωρίζοντας το ήθος και την επαγγελματική συνείδηση του τελετάρχη του Δήμου μας, θεωρούμε αδιανόητο να μην παρευρισκόταν στην εκκλησία για να στηρίξει τις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου μας.

Θεωρούμε καθήκον μας να σταθούμε δίπλα σε κάθε εργαζόμενο ο οποίος εκτελεί τα καθήκοντα του ανάλογα με την νομοθεσία και τους στόχους που βάζουμε εμείς οι αιρετοί.

Προτείνουμε στο δημοτικό συμβούλιο να σταθούμε δίπλα και να στηρίξουμε τον εργαζόμενο Φώτη Σκούρτη, τόσο ηθικά όσο και σαν αρωγοί στην έφεση που προτίθεται να ασκήσει.

Bαγγέλης Καποδίστριας

Πηγή: www.startmediacorfu.gr