Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Σ. Σακοράφα για Α. Καλαϊτζόγλου: “Προσάπτει άγνοια της νομοθεσίας και μας υποδεικνύει...

Σ. Σακοράφα για Α. Καλαϊτζόγλου: “Προσάπτει άγνοια της νομοθεσίας και μας υποδεικνύει έναν γενικό και ένα ανύπαρκτο νόμο”

58
0

Την Ανταπάντηση της Σ. Σακοράφα του ΜέΡΑ 25 προκάλεσε η απάντηση της της αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Κέρκυρας Αλεξάνδρας Καλαϊτζόγλου.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, η Ερώτηση ενός βουλευτή αποσκοπεί, θεσμικά, στην υπεύθυνη απάντηση του αρμόδιου Υπουργού (https://sakorafa.gr/…/2738-akraies-dioikitikes…).

Η όποια συζήτηση, λοιπόν, επί της ουσίας, με οποιονδήποτε τοπικό παράγοντα το επιθυμεί, θα γίνει μετά την επίσημη υπουργική απάντηση.

Έλαβα γνώση μιας τιτλοφορούμενης ως «σκληρής απάντησης» της Αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Κέρκυρας για Κοινοβουλευτική μου Ερώτηση.

Αναρωτιέται αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει. Σε αυτό δεν μπορώ να τη βοηθήσω. Προσάπτει άγνοια της νομοθεσίας και μας υποδεικνύει έναν γενικό και ένα ανύπαρκτο νόμο.

Επειδή, πάντως, αναφέρεται και σε «παραλήρημα», θα άξιζε να συνειδητοποιήσει ότι, συνήθως, επιρρεπείς σε δυσαναλόγως αλαζονικά παραληρήματα είναι οι φορείς των δοτών μικροεξουσιών

Πηγή: www.startmediacorfu.gr

Προηγούμενο άρθροΕπιβεβαιώνει την…
Επόμενο άρθροΚέρκυρα: Σε ποιές περιοχές θα γίνει διακοπή ρεύματος την Δευτέρα 24/01