Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κέρκυρας: “να αναθεωρήσουν τη στάση τους ,εντάσσοντας μας...

Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κέρκυρας: “να αναθεωρήσουν τη στάση τους ,εντάσσοντας μας στις επιδοτούμενες επιχειρήσεις”

56
0

Με ανακοίνωση του το Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κέρκυρας εκφράζει την δυσαρέσκεια του για τον αποκλεισμό των Τουριστικών Λεωφορείων απο κάθε μορφής στήριξη μέσω του νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτές Κέρκυρας,
Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι οι επιχειρήσεις των τουριστικών λεωφορείων και των τουριστικών γραφείων, αποκλείστηκαν από κάθε μορφής επιδότηση ή στήριξη μέσω του νέου Αναπτυξιακού Νόμου, που έρχεται προς συζήτηση στη Βουλή τις επόμενες μέρες.
Πραγματικά αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους ανύπαρκτους λόγους του αποκλεισμού μας.
Δυστυχώς η Πολιτεία συνεχίζει επιλεκτικά την βοήθεια σε ορισμένους κλάδους της τουριστικής οικονομίας ,αδιαφορώντας και για άλλους κρίσιμους και βασικούς.
Θα σας παρακαλέσουμε λοιπόν Κύριοι Βουλευτές έστω και καθυστερημένα να βοηθήσετε ώστε, οι αρμόδιοι Υπουργοί Τουρισμού και Ανάπτυξης &Επενδύσεων, να κατανοήσουν την μείζονος σημασίας συμβολή μας στην ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού ,και να αναθεωρήσουν τη στάση τους ,εντάσσοντας μας στις επιδοτούμενες επιχειρήσεις.
Ιδιαίτερα δε μετά και από την εξάντληση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την πανδημία, είναι επιτακτική ή ανάγκη ενίσχυσης του κλάδου μας πριν αφανιστούν παντελώς οι επιχειρήσεις μας και προστεθούν χιλιάδες ακόμη άνεργοι.

Πηγή: www.startmediacorfu.gr

Προηγούμενο άρθροΠοινική δίωξη κατά του ιερέα που βίασε ανήλικη – Κατηγορείται για 4 αδικήματα
Επόμενο άρθροΚοροναϊός – Ανησυχία για τη νέα υποπαραλλαγή – Την πιάνουν τα τεστ;