Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Στη «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» Βαρουφάκης και Σακοράφα

Στη «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» Βαρουφάκης και Σακοράφα

46

Επισκέφθηκαν σήμερα την έδρα της “Μάντζαρος” ο Πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης «Μέρα 25» κ. Γιανης Βαρουφάκης και η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτης του ίδιου κόμματος κ. Σοφία Σακοράφα.

Αφορμή της επίσκεψης ήταν να ενημερώσουν το ΔΣ της Φιλαρμονικής για τα αποτελέσματα της ερώτησης που κατέθεσε η κ. Σακοράφα προς τον Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμανη, αναφορικά με τις συνθήκες λειτουργίας (ουσιαστικά μη λειτουργίας) των Φιλαρμονικών στην μετά κορωνοϊό εποχή και επ’ αφορμή της επιστολής που είχαμε αποστείλει στον κ. Πρωθυπουργό και σε πλειάδα αρμοδίων Υπουργών.

Συμφωνα με την διοίκηση της ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ: «Τόσο ο κ. Βαρουφακης όσο και η κ. Σακοράφα, κατά τη συζήτηση, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία και το έργο των Φιλαρμονικών μας, μας εκδήλωσαν τον θαυμασμό τους για το έργο των Φιλαρμονικών και μας εξέφρασαν την ανάγκη η πολιτεία, και ιδιαίτερα η τοπικη αυτοδιοίκηση, να στηρίξει παγίως το έργο των σωματείων αυτών με σταθερές και διαρκείς επιχορηγήσεις.

Η κ. Σακοράφα μας εγγυήθηκε ότι θα επανέλθει με νέα ερώτηση προς τον κ. Υφυπουργό, αν δεν λάβει σαφείς απαντήσεις, για ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας των Φιλαρμονικών, που θα εξασφαλίζει μεν την ασφάλεια της υγείας των ενασχολουμένων, αλλά ταυτόχρονα θα επιτρέπει και μια στοιχειώδη και αξιοπρεπή λειτουργία των ιστορικών αυτών ιδρυμάτων. Επίσης παρότρυναν τους εκπροσώπους της Φιλαρμονικής, να απευθύνονται ελεύθερα σε αυτούς, για οποιοδήποτε ζήτημα τους απασχολεί.»

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr