Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη για θέματα του Πολιτιστικού Συλλόγου και του σχολείου...

Συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη για θέματα του Πολιτιστικού Συλλόγου και του σχολείου της Άφρας

60

Για θέματα Δημοτικού Σχολείου Άφρας, Πολιτισμού και Μόρφωσης, Διαγωνισμού Ρομποτικής ,καθώς το Δημοτικό σχολείο Άφρας έχει διακριθεί τα τελευταία 2 χρόνια σε επίπεδο περιφέρειας με την πρώτη θέση και εκπροσώπησε επάξια την περιφέρεια Ιονίων Νήσων στον τελικό ρομποτικής στην Αθήνα , συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Μελίτα Ανδριώτη , ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Άφρας και Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου της περιοχής , Τάσος Μπούας , ο Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Σπύρος Μαμαλος καθώς και η γραμματέας του Πολιτιστικού συλλόγου Αννα Γκιόκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Άφρας καθώς και η συμβολή του συλλόγου στην τοπική κοινωνία .

Δέχθηκαν συγχαρητήρια για την τελευταία δράση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για την κατασκευή των πρώτων 3d διαβάσεων στο νησί καθώς και για τον αντίκτυπο που είχαν σε όλη την περιφέρεια.

Η Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση στο νησί και όχι μόνο, τέτοιες ενέργειες και σύλλογοι που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Τέλος πρόσθεσε ότι η περιφέρεια θα είναι αρωγός σε κάθε τέτοιου είδους προσπάθεια.

Πηγή: www.startmediacorfu.gr