Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Τέλος οι σκηνές από το νοσοκομείο της Κέρκυρας

Τέλος οι σκηνές από το νοσοκομείο της Κέρκυρας

42

Η αλλαγή σχεδιασμού για τον κορονοϊό από το νοσοκομείο της Κέρκυρας έφερε και το τέλος των σκηνών που είχαν μπει εκτός του κτιρίου.

Με αφορμή λοιπόν την αποκατάσταση του χώρου από τοην ομάδα πολιτικής προστασίας των προσκόπων, ο Σπύρος Νεράντζης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Σε αυτήν τονίζει:

Η χαρά και το χαμόγελο από την εθελοντική προσφορά για την επίτευξη ενός σχεδιασμού μιας κρατικής δομής είναι σίγουρα μεγάλη ! Αν όμως αλλάξει αυτός ο σχεδιασμός και συμμετέχεις με την ίδια χαρά και το ίδιο χαμόγελο στην αποκατάσταση του χώρου, τότε είσαι πρόσκοπος ! Ευχαριστούμε την ομάδα της Πολιτικής Προστασίας των Προσκόπων Κέρκυρας, για την αποκατάσταση του χώρου στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Με την αλλαγή του σχεδιασμού από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, οι σκηνές δεν θα χρειαστούν.
Την Τρίτη 31.03.2020, η ομάδα των Προσκόπων δεν φρόντισε μόνον για να μαζευτούν αλλά και για την αποθήκευση τους στο χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων «Σταματίου Δεσύλλα», στα Γουβιά,. Ευχαριστούμε τον Κώστα Καραμπάτσο, τον Γιάννη Δρη , τον Βίκτωρα Μπουχάγιαρ, τον Σάββα Κοντό, τον Νίκο Καρύδη και την Έφη Αναστασίου.

The post Τέλος οι σκηνές από το νοσοκομείο της Κέρκυρας appeared first on CorfuPress.com.

Πηγή: www.corfupress.com