Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας επισκέφθηκε η Πρέσβης της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης κα Milica Ristovic...

Την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας επισκέφθηκε η Πρέσβης της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης κα Milica Ristovic Kristic

37

Την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας κα Ανδριώτη Μελίτα επισκέφθηκε στο γραφείο της σήμερα η Πρέσβης της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης κα Milica Ristovic Kristic.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, συζητήθηκαν οι δυνατότητες προώθησης συνεργασιών ανάμεσα στις δύο χώρες στον τομέα του τουρισμού καθώς και στον τομέα του εμπορίου και των επενδύσεων.

Ανταλλάχθηκαν οι απόψεις τους για τα προβλήματα που βιώνουν οι δύο χώρες στα πλαίσια της πρωτόγνωρης κατάστασης λόγω του covid-19, ενώ εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το άμεσο μέλλον.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις διαδικασίες για την από κοινού προαγωγή της πολιτιστικής κληρονομιάς ενώ ζωηρό υπήρξε το ενδιαφέρον για την αδελφοποίηση της Κέρκυρας με κάποια πόλη της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.  Η Πρέσβης εκδήλωσε την επιθυμία να επισκεφθεί εκ νέου το νησί μας με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Υπουργών της χώρας της, κ. Zoran Tegeltija.

Πηγή: www.startmediacorfu.gr