Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Την Δήμαρχο Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων επισκέφτηκε η Δημοτική ομάδα ποδοσφαίρου Λεμεσού

Την Δήμαρχο Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων επισκέφτηκε η Δημοτική ομάδα ποδοσφαίρου Λεμεσού

48
0

Την Δήμαρχο  Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο «Μαράσλειο»,  ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λεμεσού Αρίστος Αριστείδου.

Ο κ. Αριστείδου συνοδεύει στην Κέρκυρα την Δημοτική ποδοσφαιρική ομάδα Λεμεσού η οποία θα συναντήσει σε φιλικό αγώνα την ομάδα  του Α.Ο Κέρκυρα, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο του Πλάντραφου  σήμερα το απόγευμα.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, η  Δήμαρχος τόνισε την σπουδαιότητα αυτών των συναντήσεων, διότι συμβάλλουν στην πλουραλιστική αλληλεπίδραση, σε επίπεδο πόλεων και χωρών και ουσιαστικοποιούν τις σχέσεις μέσω των πολυεπίπεδων διασυνδέσεων.

Η συζήτηση, διευρύνθηκε σε ζητήματα που αφορούν στην Ιστορία και στην κοινωνικο-οικονομική συγκρότηση των Δήμων Κέρκυρας και Λεμεσού, καθώς και στην επίλυση ζητημάτων (καθαριότητας, υλικοτεχνικών υποδομών, τουρισμού κ.α.) που στοχεύουν στην διασφάλιση της ποιοτικής διαβίωσης των Δημοτών.

Πηγή: www.startmediacorfu.gr

Προηγούμενο άρθροΗ Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου υποδέχθηκε τον Πρόξενο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, κ. Δημήτρη Σαχαρίδη
Επόμενο άρθροΚέρκυρα – covid 19: Πόσοι ασθενείς νοσηλεύονται σε ΜΕΛ, ΜΕΘ, ΠΝ