Αρχική Ειδήσεις Πολιτική Μπακογιάννη: Η κυρία Μενδώνη έκανε επικοινωνιακό φάουλ

Μπακογιάννη: Η κυρία Μενδώνη έκανε επικοινωνιακό φάουλ

29

Την άποψη ότι κανείς δεν γνώριζε για τα όσα κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης και πως όταν η υπουργός Πολιτισμού έλαβε καταγγελία επώνυμη κι έγγραφη, έξι ώρες μετά πήρε την παραίτησή του, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η ίδια ωστόσο έκανε λόγο για «επικοινωνιακό φάουλ» της Λίνας Μενδώνη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε για την υπόθεση Λιγνάδη και τη διαχείρισή της στο MEGA: «Μιλάτε σε μια γυναίκα που είναι μάνα και γιαγιά. Όπως αντιλαμβάνεστε η δική μου γνώμη είναι η χειρότερη. Είναι μια αποκρουστικότατη περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας χάρις σε ένα γενικότερο κλίμα που δημιουργήθηκε στην ελληνική κοινωνία μετά την κυρία Μπεκατώρου και την γενικότερη στήριξη που φάνηκε πως υπάρχει σε όλα τα θύματα βιασμών, πόσο μάλλον όταν τα θύματα είναι ανήλικοι… αυτό οδήγησε ανθρώπους να ανοίξουν το στόμα τους πάρα πολλοί άνθρωποι, ευτυχώς και οδήγησε ανθρώπους όπως τον κ. Λιγνάδη στην δικαιοσύνη», ήταν το αρχικό σχόλιο της κυρίας Μπακογιάννη.

«Κι αυτός πρέπει να είναι και ο δρόμος που έχουμε επιλέξει ως κοινωνία. Το μήνυμα πρέπει να είναι ότι: ολόκληρη η κοινωνία είναι απέναντι σε τέτοιοι είδους φαινόμενα. Ολόκληρη η κοινωνία στηρίζει τα θύματα και δεν διανοείται ότι υπάρχουν θύματα που έφταιγαν εκείνα. Και ολόκληρη η κοινωνία δεν θα επιτρέψει τέτοια φαινόμενα», πρόσθεσε.

πηγη: cnn greece

Πηγή: ####Source####