Αρχική Ειδήσεις Τουρισμός ΕΟΤ: Kλείδωσε το πρόγραμμα συμμετοχής σε 46 διεθνείς εκθέσεις τουρισμού για το...

ΕΟΤ: Kλείδωσε το πρόγραμμα συμμετοχής σε 46 διεθνείς εκθέσεις τουρισμού για το 2020

82

Κλείδωσε σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα συμμετοχής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού σε 46 διεθνείς εκθέσεις τουρισμού για το έτος 2020.

Ο προϋπολογισμός που εγκρίθηκε από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη για τη συμμετοχή του Οργανισμού στις εκθέσεις αγγίζει τα 7,3 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, τον Ιανουάριο ο ΕΟΤ θα συμμετάσχει σε 9 τουριστικές εκθέσεις στην Αγγλία, στην Αυστρία, στη Γερμανία, στην Ιρλανδία, στην Ισπανία, στην Ολλανδία, στη Φινλανδία, στην Ελβετία και στις ΗΠΑ, τον Φεβρουάριο θα συμμετάσχει, επίσης, σε 9 εκθέσεις στο Βέλγιο, στη Γερμανία, στη Δανία, στην Ολλανδία, στη Ρουμανία, στη Σερβία, στο Ισραήλ, στην Ινδία και στον Λίβανο, τον Μάρτιο θα συμμετάσχει σε 7  εκθέσεις στη Γερμανία, στην Ιταλία, στην Πολωνία, στη Ρωσία, στην Ουκρανία και στις ΗΠΑ, τον Απρίλιο σε 3 στο Καζακστάν, στις ΗΠΑ και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τον Μάιο σε 3 στη Γερμανία, στην Κύπρο και στη Κίνα, τον Ιούνιο σε 2 στην Αγγλία και στη Νότια Κορέα, τον Σεπτέμβριο σε 1 στη Γερμανία, τον Οκτώβριο σε 5 στην Γαλλία στην Ιταλία, στον Καναδά, στη Κίνα και στη Σιγκαπούρη , το Νοέμβριο σε 6 στην Αγγλία, στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Ολλανδία, στην Πολωνία και στις ΗΠΑ και το Δεκέμβριο σε 1 στη Γαλλία.

Πηγή:tornosnews.gr

Πηγή: www.startmediacorfu.gr