Αρχική Ειδήσεις Τουρισμός Θεοχάρης: Καμπάνια το 2020 για την προβολή των νησιών με τους περισσότερους...

Θεοχάρης: Καμπάνια το 2020 για την προβολή των νησιών με τους περισσότερους μετανάστες

66

Ειδική καμπάνια, για την προβολή των νησιών του βορείου Αιγαίου, που δέχονται το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικό, προανήγγειλε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

«Πρέπει τα νησιά αυτά να στηριχθούν. Είναι υποχρέωσή μας», υπογράμμισε ο κ. Θεοχάρης, μιλώντας στο Opentv για αυτή την ειδική διαφημιστική καμπάνια που θα γίνει το 2020. Πάντως, επανέλαβε ότι το μεταναστευτικό δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στην τουριστική κίνηση και σημείωσε ότι δεν υπάρχει εικόνα για ακυρώσεις κρατήσεων. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Θεοχάρης έκανε αναφορά στις ενέργειες της κυβέρνησης για τη διαχείριση του μεταναστευτικού, όπως η αλλαγή στις διαδικασίες παροχής ασύλου και η πιο εντατική φύλαξη των συνόρων.

«Όμως, η κυβέρνηση δεν εφησυχάζει και για αυτό κινούμαστε προς δύο κατευθύνσεις. Πρωτίστως η βελτίωση της ζωής των κατοίκων στις περιοχές που υποδέχονται μετανάστες και δευτερευόντως η βελτίωση της οικονομικής δραστηριότητας και του τουρισμού», υπογράμμισε ο κ. Θεοχάρης, ο οποίος έκανε αναφορά και στις βραχυχρόνιες μισθώσεις, τονίζοντας: «δεν μπορούμε να έχουμε φοροδιαφυγή και αθέμιτο ανταγωνισμό».

Πηγή : iefimerida.gr

Πηγή: www.startmediacorfu.gr