Αρχική Ειδήσεις Viral Νέα Αυτός ο τύπος έχει την καλύτερη δουλειά στον πλανήτη ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Αυτός ο τύπος έχει την καλύτερη δουλειά στον πλανήτη ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

104

Σίγουρα τα ανδρικά περιοδικά μπορεί να έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν, ωστόσο η ανάγκη του άνδρα για οφθαλμόλουτρο δεν έχει μειωθεί, με μερικούς φωτογράφους να κάνουν ακριβώς αυτή την δουλειά, δηλαδή να τραβούν φωτογραφίες από όμορφες γυναίκες που “τυχαίνει” να είναι γυμνές.

Ένας από αυτούς είναι ο εξαιρετικά αγαπητός Gregorio Campos (739.000 ακόλουθους) με έδρα το Λος Άντζελες, ο οποίος έχει δυνατές συνεργασίες με περιοδικά και έμφυτη απέχθεια στο photoshop (ισχυρίζεται ότι δεν κάνει καθόλου). Ακολουθεί ένα παράδειγμα:

Το παραπάνω παράδειγμα είναι αρκετό να αποδείξει γιατί αυτός ο τύπος έχει την καλύτερη δουλειά στον πλανήτη, και δεν μπορείτε να μας πείσετε αλλιώς. Μπροστά από τον φακό του, περνάνε διάφορες “επώνυμες” κυρίες, τύπου Sara Underwood, αλλά και νέα ταλέντα, τα οποία έχει το ιδιαίτερο χάρισμα να ανακαλύπτει.

Ο Campos έχει αρκετούς οπαδούς στο Instagram και σίγουρα όλοι ζηλεύουν αυτό που κάνει για να βγάλει το ψωμί του, ωστόσο ο ίδιος μοιράζεται όλες τις φωτογραφίες του. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από αυτές.

Πηγή: https://www.kefaloniapress.gr/2019/11/18/aytos-o-typos-echei-tin-kalyteri-doyleia-ston-planiti/