Αρχική Ειδήσεις Viral Νέα Πόσο χρονών είναι η Βάλια και ο Μανωλάκης??

Πόσο χρονών είναι η Βάλια και ο Μανωλάκης??

148

Αυτή είναι η ηλικία της Βάλιας και του Μανωλάκη από το «Καφέ της Χαράς»! Δεν θα πιστεύετε πόσο πολύ μεγάλωσαν! Η Έφη Ρασσιά και ο Πάρης Σκαρτσολιάς έχουν μάλιστα ολοκληρώσει τις σπουδές τους!

Ο Περίανδρος Πώποτας και οι υπόλοιποι χαρακτήρες από το Κολοκοτρωνίτσι έκαναν «ποδαρικό» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον ΑΝΤ1, ανήμερα των 30 χρόνων λειτουργίας του.

Ο Μανωλάκης και η Βάλια, τα τηλεοπτικά παιδιά του Χάρη Ρώμα και της Ρένας Λουιζίδου αντίστοιχα, έχουν πλέον μεγαλώσει και ομορφύνει.

Οι κατά κόσμον Έφη Ρασσιά και Πάρης Σκαρτσολιάς, έδωσαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη σχετικά με την επιστροφή του Καφέ της Χαράς και αποκάλυψαν την ηλικία τους.

Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και την ηλικία τους. Η Έφη Ρασσιά είναι λοιπόν 25 ετών, ενώ ο Πάρης Σκαρτσολιάς 27.

Η Έφη Ρασσιά, η οποία είναι ανιψιά του Χάρη Ρώμα, σπούδασε Νομική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ενώ ο Πάρης Σκαρτσολιάς συνέχισε να κάνει κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Στο νέο Καφέ της Χαράς θα δούμε αν τελικά κρατάνε οι παιδικοί έρωτες, αποκάλυψαν μεταξύ άλλων, οι δύο ηθοποιοί.

Πηγή: https://www.kefaloniapress.gr/2020/01/14/poso-chronon-einai-i-valia-kai-o-manolakis/