Αρχική Ειδήσεις Viral Νέα Viral το απρόοπτο με τον καφέ στη συνέντευξη Βαρβιτσιώτη στο BBC -Εκτοξεύτηκε...

Viral το απρόοπτο με τον καφέ στη συνέντευξη Βαρβιτσιώτη στο BBC -Εκτοξεύτηκε την ώρα που μιλούσε (video)

54

Viral έχει γίνει ένα στιγμιότυπο από τη συνέντευξη του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο BBC. Οχι από τη συνέντευξη αυτή καθεαυτή αλλά από τα πλάνα που προβάλλονταν παράλληλα…

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλούσε στο BBC για την άρση των μέτρων και το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης ενώ όσο μιλούσε προβάλλονταν εικόνες από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των καφέ και των εστιατορίων στη μετά το lockdown εποχή.

Σε κάποια στιγμή στα πλάνα διακρίνονται δυο άνδρες να κάθονται σε μια καφετέρια περιμένοντας τον καφέ τους. Ο σερβιτόρος φθάνει και σερβίροντας τον καφέ, προφανώς μη υπολογίζοντας καλά, του φεύγει από τα χέρια καθώς πλησιάζει το τραπέζι με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί πάνω στον πελάτη ο οποίος πετάγεται έντρομος και… λερωμένος.

Έτσι θα κερδίσουμε την μάχη με τον τουρισμό

Ασύλληπτη τηλεοπτική στιγμή σε συνέντευξη του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο BBC News όπου ο ΑνΥΠΕΞ μιλάει για τα μέτρα της χώρας μας, μεταξύ άλλων την επανέναρξη της εστίασης κτλ με το πλάνο ταυτόχρονα να δείχνει σερβιτόρο να χύνει τον καφέ στον πελάτη και καπάκια πέρασμα σε Ακρόπολη…

Gepostet von Λόγο Επειδή am Montag, 25. Mai 2020

Το στιγμιότυπο με το ατύχημα με τον καφέ έγινε viral με κάποιους να σχολιάζουν «Έτσι θα σερβίρουν τον καφέ στην εποχή του κορωνοϊού»!

Φυσικά τα βέλη στράφηκαν κατά του BBC που επέλεξε τα συγκεκριμένα πλάνα για το ρεπορτάζ της χαλάρωσης των μέτρων για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα με το άνοιγμα των καφέ, ύστερα από δύο μήνες.

Πηγή: iefimerida.gr

Πηγή: www.startmediacorfu.gr