Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Αλλάζει το πλαίσιο λειτουργίας του Γ.Νοσοκομείου Κέρκυρας λόγω των νέων οδηγιών του...

Αλλάζει το πλαίσιο λειτουργίας του Γ.Νοσοκομείου Κέρκυρας λόγω των νέων οδηγιών του ΕΟΔΥ

810

Από την Διοίκηση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και σύμφωνα με τις νέες  οδηγίες των επιστημόνων του ΕΟΔΥ που παρακολουθούν την εξέλιξη της νόσου  για τον    Covid 19, κορονοϊό και βάσει των δεδομένων που αφορούν το Νησί μας ανακοινώνεται ότι:

Παραμένει ως είσοδος στον χώρο του Νοσοκομείου η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ του Νοσοκομείου και παραμένει  κλειστή  για όλους, η πλαϊνή είσοδος. ( είσοδος  πλησίον από ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ -φανάρια)

Στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία οι ασθενείς εξυπηρετούνται ΜΟΝΟΝ κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα :2661030062 και 2661360873 και προσέρχονται φορώντας πάντα μάσκα .

Ο προεγχειρητικός έλεγχος για sars-cov-2 σε ασθενείς που θα μεταβούν σε Νοσοκομείο εκτός Νομού γίνεται καθημερινά 10.00-11.00 π.μ, το αποτέλεσμα παραλαμβάνεται , κατόπιν αιτήσεως  από την Γραμματεία (πρωτόκολλο) του Νοσοκομείου από Δευτέρα έως Παρασκευή και μετά την 12.00πμ.

Το επισκεπτήριο  απαγορεύεται αυστηρά όλο το 24ωρο. Οι κεντρικές  θύρες των κλινικών  θα παραμένουν  κλειστές όλο το 24ωρο.

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως σε κάθε ασθενή παραμένει αυστηρά ένας συνοδός και μόνον αυτό όταν κρίνεται απαραίτητο  με σύσταση του θεράποντος  ιατρού  και μετά την χορήγηση  σχετικής έγγραφης  άδειας

Παρακαλούμε θερμά, να σταθείτε αλληλέγγυοι στους λειτουργούς υγείας, ώστε να   επιτελέσουν   το έργο τους, προστατεύοντας εμάς και τις  ευπαθείς ομάδες.

Είναι βέβαιο ότι από όλο αυτό θα βγούμε καλύτεροι και νικητές.

 

Η ατομική ευθύνη βαρύνει εξίσου όλους μας.

 

                                                                                Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κέρκυρας

Πηγή: www.startmediacorfu.gr