Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Ανοικτή Παραλιακή αποφασίστηκε στην σύσκεψη της Υδραίου με επικεφαλής-Αδυναμία εύρεσης ξενοδοχειακής μονάδας

Ανοικτή Παραλιακή αποφασίστηκε στην σύσκεψη της Υδραίου με επικεφαλής-Αδυναμία εύρεσης ξενοδοχειακής μονάδας

57

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τηλεδιάσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας στις 12μμ.

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης ήταν η ενημέρωση των παρατάξεων γύρω από τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων όπως η δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού για το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, την δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής στήριξης και την κατασκευή μασκών.

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας είχε ανακοινωθεί πριν λίγες ημέρες με την Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Διακυβέρνησης να δηλώνει ότι αποτελεί το εισιτήριο για τον Δήμο στην ψηφιακή εποχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την τηλεδιάσκεψη δύο παρατάξεις(Καλούδης,Δρυ) είχαν ασκήσει κριτική στη Δήμαρχο καθώς επί ένα μήνα δεν είχε κληθεί δημοτικό συμβούλιο.

Απόντες από την τηλεδιάσκεψη ήταν ο Χρύσανθος Σαρλής, ο Λευτέρης Μαρκάτης και ο Σπύρος Πούλης.

Ανάμεσα στα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ξεχώρησε το θέμα της Παραλιακής αλλά και αυτό της εύρεσης ξενοδοχειακής μονάδας για το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου, πρόταση που είχε καταθέσει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μπιάνγκης.

Η δήμαρχος ενημέρωση πως δεν υπάρχει διαθέσιμη ξενοδοχειακή μονάδα και πως περιμένει να υπάρξει χρηματοδότηση για να προχωρήσουν οι διαδικασίες, με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Μπορμπότη να παρουσιάζει ως λύση την επίταξη ξενοδοχειακής μονάδας.

Όσο αναφορά το ζήτημα της παραλιακής της Γαρίτσας το ζήτημα τέθηκε από τη Δήμαρχο ως προς συζήτηση.Κανεις εκ των παρόντων δεν εξέφρασε την άποψη για κλείσιμο της παραλιακής.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έχει καλέσει την Παρασκευή συνεδρίαση που αφορά κατεπείγοντα θέματα και θα διεξαχθεί δια περιφοράς.

Πηγή: www.startmediacorfu.gr