Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Επίσημα στο Hall of Fame ο Κερκυραίος Oλυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης

Επίσημα στο Hall of Fame ο Κερκυραίος Oλυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης

14

Επίσημα μέλος του International Marathon Swimming Hall of Fame είναι εδώ και λίγες ώρες ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της Μαραθώνιας Κολύμβησης εισήλθε επίσημα στο Hall Of Fame μέσα από την τελετή που πραγματοποιήθηκε μέσω zoom αφού οι κολυμβητές από όλο τον κόσμο που είναι η κλάση του 2020 δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη.

Αφού προβλήθηκαν φωτογραφίες από την καριέρα του αλλά και την ζωή του από την παιδική του ηλικία άκουσε τον σπουδαίο «χρυσό» Ολυμπιονίκη και φίλο του, τον Γερμανό Τόμας Λουρτζ να τον αποθεώνει και εν συνεχεία μίλησε για αυτή την σπουδαία τιμή που έγινε σ’ εκείνο αλλά και στην Ελλάδα.

Ο Γιαννιώτης μετά την είσοδο του στο Hall of Fame τόνισε τα εξής:

«Κυριακή του Πάσχα σήμερα και η ευχή μου είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας!

Είναι όμως και μια μέρα που την περίμενα ένα χρόνο τώρα αλλά η πανδημία μου άλλαξε τα σχέδια, όπως και σε όλους. Σήμερα λοιπόν είμαι και εγώ ανάμεσα στους Hall of Famers του αθλήματος μου, ίσως από τις μεγαλύτερες τιμές που μου έχουν γίνει ποτέ.

Δεν είναι τα μετάλλια και οι διακρίσεις που τις χαίρομαι και καμαρώνω αλλά η πορεία και η συμπεριφορά του καθενός, είναι η αναγνώριση της προσπάθειας της επιμονής, της υπομονής, της διάρκειας και της προσφοράς στον αθλητισμό.

Έχω δει πολλά, έχω μάθει ακόμα περισσότερα αλλά όσο ζούμε μαθαίνουμε και προχωράμε. Η ευχή μου στους αθλητές/τριες είναι να νιώσουν όσα ένιωσα εγώ και ακόμα περισσότερα. Η συμβουλή μου, ότι και αν κάνεις να το κάνεις με Αγάπη, Σεβασμό και Ανιδιοτέλεια».

πηγή: fosonline.gr

Πηγή: www.startmediacorfu.gr