Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Γάμος υγειονομική «βόμβα» και στην Αλεξανδρούπολη – Θετική στον ιό καλεσμένη που...

Γάμος υγειονομική «βόμβα» και στην Αλεξανδρούπολη – Θετική στον ιό καλεσμένη που μένει στην Κέρκυρα

60

Η κοπέλα που βρέθηκε θετική στον ιό κατοικεί σύμφωνα με πληροφορίες στην Κέρκυρα και βρέθηκε στην Αλεξανδρούπουλη για τον γάμο – Αγώνας δρόμου για να ιχνηλατηθούν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα.

Σε πονοκέφαλο για τις Αρχές και τους λοιμωξιολόγους εξελίσσονται οι γάμοι και οι βαφτίσεις για τη διασπορά κορονοϊού, καθώς μετά τους δύο γάμους σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, ήρθε και τρίτος.

Συγκεκριμένα συναγερμός σήμανε στην Αλεξανδρούπολη, καθώς εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού σε κοπέλα, η οποία το Σάββατο βρέθηκε σε γάμο φιλικού της ζευγαριού στην πόλη.

Η κοπέλα κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη αλλά μένει σύμφωνα με πληροφορίες στην Κέρκυρα και ήρθε για να παραστεί στον γάμο των φίλων της.

Μετά το μυστήριο που πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία της πόλης και συγκεκριμένα τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος, δεν αισθανόταν τόσο καλά και αποφάσισε να μην παραστεί στο γλέντι.

Την Κυριακή επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έδωσε δείγμα για το τεστ Covid-19, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν θετικά.

Η κοπέλα αμέσως ενημέρωσε κάποιους φίλους της και τόσο χθες βράδυ όσο και σήμερα το πρωί, πάνω από 20 άτομα πήγαν επίσης στο Νοσοκομείο για να δώσουν δείγματα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ΣΚΑΪ προς το παρόν έχουν βρεθεί άλλοι 8 καλεσμένοι θετικοί στον ιό.

Παράλληλα συνεχίζεται η ιχνηλάτηση όσων ήρθε σε επαφή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με εντολή του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμου έγινε απολύμανση της εκκλησίας, ενώ και οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι (σε εξωτερικό χώρο φυσικά), προχώρησαν και αυτοί σε απολύμανση των χώρων του.

Με πληροφορίες από : newsbomb

Πηγή: www.startmediacorfu.gr