Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Κέρκυρα – ΦΟΔΣΑ | Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία η μελέτη και το παράρτημα...

Κέρκυρα – ΦΟΔΣΑ | Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία η μελέτη και το παράρτημα των Τευχών Δημοπράτησης για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Tεμπλόνι

67

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η μελέτη και το παράρτημα των τευχών δημοπράτησης για την μονάδα επεξεργασίας των απορριμμάτων στο Τεμπλόνι στην συνεδρίαση του φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Μαράσλειο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της προέδρου του ΦΟΔΣΑ αλλά και δήμαρχο κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου :

“Σήμερα εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία, η μελέτη και το παράρτημα των Τευχών Δημοπράτησης για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Tεμπλόνι. Επίσης στην εκτελεστική θα πάρουμε απόφαση για να εγκρίνουμε τις τεχνικές προδιαγραφές της μεταφοράς, ώστε κατόπιν να πάρει απόφαση και το Δ.Σ. του ΦΟ.Δ.Σ.Α. και να βγει η Πρόσκληση, να δημοσιοποιηθεί, και να έρθουν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους άρα, είναι η αρχή, το μεγάλο βήμα, για να ξεκολλήσουν χρόνια προβλήματα με τα απορρίμματα και μακροπρόθεσμα να υπάρξει η οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό, που ταλανίζει το νομό μας επί δεκαετίες.”

Η κυρία Υδραίου συνέχισε λέγοντας ότι :

“Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις και πρόταση για αναβολή από πλευράς του Γιάννη Τρεπεκλή, από την Σπυριδούλα Κόκκαλη, δηλαδή από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας και από το Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, τον Κώστα Λέσση. Ένα αίτημα αναβολής του θέματος διότι ήθελαν -όπως είπαν- να το μελετήσουν και δεν είχαν προλάβει να το διαβάσουν τόσο καλά όσο θα ήθελαν.”

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις που έκανε η πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ και δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου :

Πηγή: www.startmediacorfu.gr