Κέρκυρα | Κοινή σύσκεψη για τα σκουπίδια ζητά από το Δήμαρχο ο Βουλευτής Αλέκος Αυλωνίτης

57

Να συγκαλέσει άμεσα κοινή σύσκεψη για το φλέγον θέμα των απορριμμάτων , ζητά από το Δήμαρχο Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ , Αλέκος Αυλωνίτης . Ο κ.Αυλωνίτης έκανε σχετική ανάρτηση στο facebook:

Παραίνεση και απαίτηση.

Πριν ακόμη αναλάβω τα καθήκοντα μου ως βουλευτής της Κέρκυρας και των νησιών μας θεωρώ καθήκον και υποχρέωση μου να καταστήσω σαφές ότι η κατάσταση στη Κέρκυρα λόγω της μη αποκομιδής των απορριμμάτων τείνει να λάβει διαστάσεις εκρηκτικές. Η Κέρκυρα βρίσκεται μπροστά στο μέγιστο κίνδυνο επανάληψης της κατάστασης του θέρους του 2018. Ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και η δυσφήμηση του νησιού, μεσούσης της τουριστικής περιόδου, απαιτούν την άμεση αντίδραση όλων.
Ζητώ από τον Δήμαρχο Κέρκυρας να συγκαλέσει άμεσα κοινή σύσκεψη , υπό την προεδρία του , των νεοεκλεγέντων δημάρχων και των νεοεκλεγέντων βουλευτών και όσων υπηρεσιακών παραγόντων θεωρεί χρήσιμη την παρουσία τους έτσι ώστε να αντετωπιστεί ΑΜΕΣΑ η κατάσταση με τον συντονισμό όλων και σύμφωνα με την αρμοδιότητα καθενός..
Δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό και δικαιολογίες .
Ελπίζω στην ανταπόκριση όλων.

Πηγή: https://www.startmediacorfu.gr/featured/kerkyra-kini-syskepsi-gia-ta-skoupidia-zita-apo-to-dimarcho-o-vouleftis-alekos-avlonitis/