Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Κέρκυρα | Λευκός καπνός από την άτυπη συνεδρίαση της τριμερούς επιτροπής για...

Κέρκυρα | Λευκός καπνός από την άτυπη συνεδρίαση της τριμερούς επιτροπής για την δίχρονη προσχολική αγωγή

91

Λευκός καπνός από την άτυπη συνεδρίαση της τριμερούς επιτροπής για την θεσμοθέτηση της δίχρονης προσχολικής αγωγής στον δήμο κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Στην συνεδρίαση στο Μαράσλειο συμμετείχαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πέτρος Αγγελόπουλος, η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Μερόπη Υδραίου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Άνθης , ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Αντώνης Κουρσάρης η εντεταλμένη σύμβουλος παιδείας Μαρία Ζερβού , η μηχανικός του Δήμου κυρία Κοντζιάλη και η προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων Ελένη Ψιλού .

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΠΕ Αντώνη Κουρσάρη στην συνάντηση η Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου κατέθεσε τον πολιτικό σχεδιασμό του δήμου για τις ανάγκες εφαρμογής της δίχρονης προσχολικής αγωγής και αποφασίστηκε να γίνει ιεράρχηση των αναγκών για το κέντρο της πόλης .

Η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει προσωπικά την εύρεση μόνιμης κτιριακής υποδομής για τις ανάγκες των νηπιαγωγείων στο κέντρο της πόλης.

Για τις υπόλοιπες περιοχές δόθηκαν εξηγήσεις και συμφωνήθηκε ότι ο σχεδιασμός θα υλοποιηθεί με βάση τις πραγματικές ανάγκες της εκπαίδευσης.

Πηγή: www.startmediacorfu.gr