Κέρκυρα | Σε 2 εβδομάδες θα κλείσουν τις λακκούβες στο δρόμο που έπεσαν οι τουρίστες με τη μηχανή

38

Δεν έχουν τέλος δυστυχώς τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Κέρκυρας . Πολλές φορές με ρεπορτάζ του το START έχει αναδείξει θέματα που έχουν να κάνουν με λακκούβες στο οδόστρωμα αλλά και κακοτεχνίες.

Μάθαμε να ζούμε με τις λακκούβες , να κάνουμε επικίνδυνους ελιγμούς στους δρόμους για να αποφύγουμε τις λακκούβες , και καλά εμείς πλέον τις έχουμε χαρτογραφήσει τι φταίνε όμως οι επισκέπτες του νησιού που δεν γνωρίζουν ;

Οι άνθρωποι έρχονται να κάνουν τις διακοπές του στο νησί , να δαπανήσουν χρήματα στο νησί και όχι να πέφτουν μέσα σε λακκούβες.

Χαρακτηριστικό και ταυτόχρονα δυσάρεστο παράδειγμα το πρόσφατο περιστατικό με το ζευγάρι τουριστών που έπεσε με τη μηχανή του σε λακκούβες στο δρόμο που οδηγεί από το Τρίκλινο στον Ποταμό  . Από την πτώση της μηχανής η κοπέλα μάλιστα χτύπησε στο χειρουργημένο γόνατο της .

Μαθαίνουμε λοιπόν από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών ότι , συνεργεία του Δήμου σε 2 εβδομάδες και αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην πόλη , θα πάνε να φτιάξουν το συγκεκριμένο δρόμο και να μπαλώσουν τις λακκούβες.

Να σημειωθεί ότι την τραγική κατάσταση στο δρόμο αυτό έχουν αναδείξει πολλές φορές οι κάτοικοι της περιοχής λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορούν να πάνε ούτε στα σπίτια τους !

Λένα Σιμάτη

Πηγή: https://www.startmediacorfu.gr/featured/kerkyra-se-2-evdomades-tha-klisoun-tis-lakkouves-sto-dromo-pou-epesan-i-touristes-me-ti-michani/