Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Κέρκυρα | Την Τετάρτη 15/1 το τελευταίο αντίο στο Σπ.Κρητικό – Συγκλονίζει...

Κέρκυρα | Την Τετάρτη 15/1 το τελευταίο αντίο στο Σπ.Κρητικό – Συγκλονίζει η σύζυγος του

96

Για τις στιγμές φρίκης που έζησαν στο φλεγόμενο σπίτι τους στην Κέρκυρα, περιέγραψε στον ΑΝΤ1 η Σπυριδούλα Κρητικού, σύζυγος του άνδρα που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα και την Παρασκευή έχασε τη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο ΚΑΤ για να ζήσει.

«Αφού βγήκαμε και οι δύο μαζί από το σπίτι, μου έφυγε, τον έχασα και τον είδα ξαφνικά με έναν πυροσβεστήρα στο χέρι να ξανατρέχει να μπαίνει μέσα στο σπίτι», είπε η Σπυριδούλα Κρητικού.

«Μπήκε μέσα στο σπίτι προσπαθώντας να σβήσει την φωτιά στην σκάλα ώστε να κατέβουν οι από πάνω, οι οποίοι βρίσκονταν σε πανικό φυσικά και κάποιος από τους γείτονες μπήκε να τον τραβήξει έξω και μας είπε ο άνθρωπος ότι καιγόταν και δεν το καταλάβαινε», πρόσθεσε η χήρα του εγκαυματία υποστηρίζοντας πως «θεωρώ πολύ φυσιολογικό για τον Σπύρο το γεγονός ότι άρπαξε τον πυροσβεστήρα και ξαναμπήκε στις φλόγες. Δεν καταλάβαινε τίποτα εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκεφτόταν ήταν να βοηθήσει».

Σήμερα  Τρίτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη του  Σπυρίδωνος Κρητικού στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σουρμένων Ελληνικού στην Αθήνα και αύριο Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Λάζου στο Μαντούκι Κέρκυρας.

Πηγή: www.startmediacorfu.gr