Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Την Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Ουκρανίας (photo)

Την Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Ουκρανίας (photo)

74

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου :

Τη Δήμαρχο Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων  Νήσων  Μερόπη  Υδραίου , επισκέφτηκε σήμερα το πρωί στο  Ιστορικό Δημαρχείο, ο πρέσβης της Ουκρανίας στην  Ελλάδα,  Σεργκίι Σουτένκο.

Στη  συνάντηση, που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, συζητήθηκαν η δυνατότητες συνεργασίας της Κέρκυρας με την  Ουκρανία   στον  τομέα του τουρισμού, του πολιτισμού   και της οικονομίας.

Η Δήμαρχος, αφού αναφέρθηκε στην προσπάθεια από την νέα Δημοτική Αρχή, για αναβάθμιση  του τουριστικού  προϊόντος , με την σύνδεση τουρισμού – πολιτισμού,   πρότεινε  να γίνει  μια οργανωμένη παρουσίαση  της Κέρκυρας στην Ουκρανία, ώστε να να γνωρίσουν  οι Ουκρανοί  την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού μας.

Εξετάσθηκε η δυνατότητα αδελφοποίησης της πόλης της Κέρκυρας μετο Κίεβο,  καθώς και η συνεργασία  της Εκκλησίας και του Ιονίου Πανεπιστημίου με αντίστοιχους φορείς της Ουκρανίας

Η κ. Υδραίου  ευχαρίστησε  τον  πρέσβη   για την επίσκεψη   και  τον  διαβεβαίωσε  ότι ο Δήμος Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ,   θα σταθεί αρωγός σε όποιες προσπάθειες συνεργασίας  δρομολογηθούν.

?_task=mail&_mbox=INBOX&_uid=4086&_part=3&_action=get&_extwin=1&_mimewarning=1&_embed=1

Πηγή: www.startmediacorfu.gr