Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Βόρεια Κέρκυρα | Δήλωση στήριξης στο Γιώργο Μαχειμάρη

Βόρεια Κέρκυρα | Δήλωση στήριξης στο Γιώργο Μαχειμάρη

60

Δήλωση στήριξης με τις υπογραφές τους προς Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη έδωσαν στη δημοσιότητα μετά τις 5 πρόσφατες παραιτήσεις συμβούλων , σύμβουλοι της παράταξης του από διάφορες δημοτικές ενότητες:

Η δήλωση:

Με αφορμή τις πέντε πρόσφατες παραιτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «ΑλλάΖΕΙη Βόρεια Κέρκυρα»  που αναδείχθηκε νικήτρια στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου 2019 δηλώνουμε ομόφωνα τα παρακάτω:

Η Παράταξη βρίσκεται αδιαλείπτως στις επάλξεις, τιμώντας το ποσοστό των δημοτών που μας ψήφισε αλλά κι αυτούς που δεν μας ψήφισαν, με τον ίδιο σεβασμό και την ίδια αυταπάρνηση. Διαβεβαιώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως θα αγωνιστούμε για την υπεράσπιση και μόνον των συμφερόντων των δημοτών μας και του Δήμου μας.

Λειτουργήσαμε και λειτουργούμε με βάση τις αρχές της Δημοκρατίας, της συλλογικότητας και του σεβασμού στην διαφορετική άποψη.

Ως, παράταξη «ΑλλάΖΕΙ η Βόρεια Κέρκυρα» συνεχίζουμε να  συγκροτούμε την πιο δυνατή ομάδα για το σήμερα και το αύριο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας. Την ομάδα η οποία με την εντολή των δημοτών θα συνεχίσει τη διαδρομή που έχουμε ξεκινήσει από το Σεπτέμβρη 2019  και έχει μια κατεύθυνση: Μπροστά.

Στηρίζουμε το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη με τα χαρακτηριστικά που μας ενέπνευσαν όταν μας προσκάλεσε να συμμετέχουμε στο δημοτικό συνδυασμό. Που καθημερινά συνεργάζεται, συνομιλεί και συνθέτει διαφορετικές απόψεις, τάσεις με όλους τους συνεργάτες του, με τους οποίους υπάρχει αμέριστη ειλικρίνεια και αλληλοσεβασμός προκειμένου να αντιμετωπισθεί  η σκληρή καθημερινότητα και ταυτόχρονα να υλοποιηθούν όσα έχουμε υποσχεθεί στις προγραμματικές μας δηλώσεις, ώστε να είμαστε συνεπείς απέναντι στους πολίτες οι οποίοι ήδη βλέπουν να εκτελούνται μία σειρά από έργα.

Οι Δημότες αποτελούν τον αδέκαστο και αυστηρό κριτή όλων μας.

Η  αξιοπρέπεια όλων μας παραμένει αδιαπραγμάτευτη.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

ΑΧΑΡΑΒΗ 13-2-2020

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Πηγή: www.startmediacorfu.gr