Αρχική Πολιτιστικά Aτομική έκθεση της Βρετανίδας εικαστικού Sara Pope με την συνεργασία Domes Miramare...

Aτομική έκθεση της Βρετανίδας εικαστικού Sara Pope με την συνεργασία Domes Miramare & Loudos Fine Art!

132

Το Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu και η Loudos Fine Art κλείνοντας τον δεύτερο χρόνο της επιτυχημένης συνεργασίας τους , παρουσίασαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ατομική έκθεση της διάσημης Βρετανίδας εικαστικού Sara Pope, σε εκδήλωση  που έγινε την Παρασκευή 21 Αυγούστου στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο του ομίλου Domes Resorts στην Κέρκυρα παρουσία πολλών διακεκριμένων ανθρώπων από το χώρο του πολιτισμού και της τέχνης αλλά και τοπικών παραγόντων του νησιού.

Η Sara Pope είναι γνωστή για τα τολμηρά έργα της με τα γυναικεία χείλη. Στόχος της είναι η σύλληψη του αισθησιασμού και της σαγηνευτικής δύναμης που μεταφέρεται από τα χείλη και το στόμα. Εκθέσεις της που ξεχωρίζουν είναι η Next Street Gallery, Paris, The Saatchi Gallery, London, The London Original Print Fair at the Royal Academy of Arts & SCOPE Miami.Έργα της Sara Pope περιλαμβάνονται συχνά σε δημοπρασίες του Οίκου Bonham’s στο Λονδίνο, ενώ πολλά βρίσκονται σε σημαντικές συλλογές, όπως η συλλογή του Βατικανού. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται αποκλειστικά από την γκαλερί Loudos Fine Art.

Ανάμεσα στους επίτιμους καλεσμένους η κα. Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), τίμησε την έκθεση με την παρουσία της, όπου μέσω ενός private viewing εντυπωσιάστηκε από την συλλογή των έργων της Sara Pope και το εμβληματικό ξενοδοχείο  Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu του ομίλου Domes Resorts.

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr