Αρχική Πολιτιστικά ΚΕΡΚΥΡΑ – Το Σάββατο η τηλεοπτική μετάδοση της πρόβας της “ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ” –...

ΚΕΡΚΥΡΑ – Το Σάββατο η τηλεοπτική μετάδοση της πρόβας της “ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ” – Ποιες οι υπόλοιπες προβολές

414
0

Το Δ.Σ της «Φιλαρμονικής Εταιρείας Μαντζαρος» επιθυμεί να ενημερώσει τους συμπολίτες μας ότι, η προγραμματισθείσα Πανηγυρική Συναυλία για την επέτειο των 130 ετών ίδρυσης και λειτουργίας της Φιλαρμονικής μας, η οποία επρόκειτο να λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο το προσεχές Σάββατο 14/11/2020, ματαιώνεται λόγω του επιβληθέντος “lockdown”. Προκειμένου να διατηρηθεί το εορταστικό κλίμα της επετείου και να δοθεί η δυνατότητα στο Κερκυραϊκό κοινό να απολαύσει τα ωραία μουσικά κομμάτια της ματαιωθείσης συναυλίας αυτής, το Δ.Σ της Φ.Ε.Μ. με την συνεργασία των τηλεοπτικών σταθμών “Corfu Tv” και “START” αποφάσισε να μεταδοθεί βιντεοσκοπημένη η τελευταία πραγματοποιθείσα δοκιμή (πρόβα) της συναυλίας, το προσεχές Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 11η βραδινή.

Επίσης στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο των 130 χρόνων από την ίδρυση της Φιλαρμονικής και με την ευγενή προσφορά του “START” θα προβληθούν επιπλέον τα εξής:

-Την Πέμπτη 12/11/2020 και ώρα 23:00 μ.μ., αφιέρωμα στα 130 χρόνια της ΦΕΜ, στην εκπομπή «Άλλη όψη»

-Το Σάββατο 14/11/2020 και ώρα 14:30 μ.μ., βίντεο με συνεντεύξεις παλιών μουσικών και στελεχών της ΦΕΜ.

-Την Κυριακή 15/11/2020 και ώρα 14:30 μ.μ., σε επανάληψη, βίντεο με τις συνεντεύξεις παλαιών Μουσικών και Στελεχών της ΦΕΜ.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Φ.Ε.Μ θερμά ευχαριστούν τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς “Corfu Tv” και “STARΤ” για την ευγενική χορηγία και για την προθυμία τους να προβάλλουν βασικές εκδηλώσεις που πλαισιώνουν τον εορτασμό της επετείου των 130 χρόνων από την ίδρυση της Φ.Ε.Μ.

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr

Προηγούμενο άρθροΚΕΡΚΥΡΑ – “Σεβαστείτε το τεκμήριο αθωότητας”, λέει ο δικηγόρος της Εισαγγελέα με τις “χαμένες” δικογραφίες
Επόμενο άρθροΠέθανε απο κορονοϊό ο πρόεδρος της Βαρβακείου Αγοράς