Ο μάγος Sankara την Κυριακή στην Κέρκυρα

85

Ο μάγος   Sankara στο STARBOWL (Αλυκές Ποταμού Κέρκυρα) για μια και μοναδική παράσταση την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 16:30.

Ήρθε η ώρα για μια  δόση αστερόσκονης και μαγείας καθώς ο κορυφαίος Έλληνας μάγος Σανκάρα έρχεται με ακόμα πιο εντυπωσιακά και ολοκαίνουργια μαγικά φαινόμενα για να καθηλώση μικρούς και μεγάλους! Καλώς ήρθατε και φέτος στο ”MagicInside”, μία παράσταση με  νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση. Ανακαλύψτε τα όρια του μύθου, της τέχνης, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας. Παρακολουθήστε απίστευτες στιγμές, που κόβουν την ανάσα. Στιγμές που «κλέβουν» το μυαλό και μιλούν στην ψυχή μας. Αιώρηση αντικειμένων, αντικείμενα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια μας, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής. 
Ο Σανκάρα, ώς σύγχρονος αλχημιστής της εποχής μας ,έρχεται και φέτος  στην Κέρκυρα, στο StarBowl  (Αλυκές Ποταμού) για να μας χαρίσει μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα.Μήν το χάσετε!

Τιμες εισιτηρίων: 8€(Προπώληση), 10€ ( Ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων: STARBOWL (  Αλυκές Ποταμού),στο κατάστημα καλλυντικών «CHARME» (Γερ.Μαρκορά 32Α) και στο viva.gr

Παραγωγή: GL WORLD

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr