Οι Durrells επιστρέφουν;

35

Οι φίλοι του «The Durrells» στεναχωρήθηκαν τον περασμένο μήνα όταν η αγαπημένη τους οικογένεια είπε αντίο στην Κέρκυρα για να επιστρέψει στην Αγγλία.

Η σειρά – που είναι βασισμένη στα αυτοβιογραφικά βιβλία του Gerard Durrell – αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που μετακομίζει από το Bournemouth στο μικρό νησί της Κέρκυρας με τα τρία παιδιά της, μετά τον θάνατο του συζύγου της.
Παρά το γεγονός όμως ότι η 4η σεζόν είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν η τελευταία, φαίνεται ότι τελικά δεν πέφτουν τίτλοι τέλους, καθώς οι παραγωγοί βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις για ακόμη μια σεζόν στην τηλεοπτική σειρά των Durrells.
Και παρότι η Louisa Durrell (ο ρόλος ερμηνεύεται από την Keeley Hawes) αναγκάζεται να φύγει από την Κέρκυρα και επιστρέφει με τα παιδιά της στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, προφανώς η ιστορία δεν τελειώνει εδώ.
H παραγωγός της σειράς Sally Woodward Gentle επιβεβαίωσε ότι ο σεναριογράφος της Simon Nye βρίσκεται σε συνομιλίες για να αξιοποιηθούν περισσότερα βιβλία του Gerald Durrell.
«Έχουμε μια συγκεκριμένη ιδέα τι θέλουμε να κάνουμε και ο Simon εργάζεται πάνω σε αυτήν», είπε χαρακτηριστικά.
Κάποιοι μάλιστα από τους πρωταγωνιστές της σειράς δήλωσαν ότι θα υπάρχει τουλάχιστον ένα Χριστουγεννιάτικο, σπέσιαλ επεισόδιο της σειράς, ενώ η Keeley Hawes έκανε λόγο για ένα spin-off των Durrells μετά την τεράστια επιτυχία τους.
«Είναι αυτό το τέλος; Όλοι μας θέλουμε τόσο πολύ ένα spin-off … «, είπε χαρακτηριστά και πρόσθεσε ότι η παραμονή στην Κέρκυρα θα μείνει αξέχαστη σε όλο το καστ της σειράς.

Πηγή: www.heart.co.uk, ITVADMANΠηγή: https://www.corfupress.com/cp/2019/06/%ce%bf%ce%b9-durrells-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%86%ce%bf%cf%85%ce%bd/