Αρχική Πολιτιστικά  “Sing with me” απο “Female Echoes” στο ΕΠΤΑ 14/15 Δεκεμβρίου

 “Sing with me” απο “Female Echoes” στο ΕΠΤΑ 14/15 Δεκεμβρίου

112

Ο καλλιτεχνικός σύλλογος Female Echoes συνδιοργανώνει  την μουσικοχορευτική παράσταση “Sing with me”, με το ΕΠΤΑ, Τέχνων Τόπος.

Εμπνευσμένη από τα mini project που παρουσιάζονται για τους επισκέπτες της Disneyland. Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών με την φωνή νέων ταλαντούχων τραγουδιστών και χορευτών ζωντανεύουν στην σκηνή, με εντυπωσιακά κοστούμια, λαμπερά φώτα και υπέροχες χορογραφίες.

Από το 2014 το Female Echoes παρουσιάζει στο Κερκυραϊκό κοινό παραστάσεις Μουσικού θεάτρου υψηλού επιπέδου, όπως η Παιδική όπερα Μπρούντιμπαρ, Το Χριστουγεννιάτικο Χρυσάφι, Αλλαντίν, Πεντάμορφη και το Τέρας, Magic of the Musicals I & II, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς όπως: το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας, Την Όπερα Δωματίου, Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Τους Rotary Κέρκυρας, την Φιλ. Καποδίστριας, την Μαντολινάτα Περιβολίου κα.

Τα προσεχή Χριστούγεννα, το  Female Echoes έχει προσκληθεί από τον Δήμο Καλαμάτας για να ανεβάσει την παράσταση στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας,  όπου θα ενσωματωθεί στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου.

Τραγουδούν-χορεύουν οι καλλιτέχνες:

Δημήτρης Ντάλλας, Μαρίνα Μαρτίνου, Αφροδίτη Γαργαλιάνου, Άκης Καλμούκης, Εβελίνα Καββαδά, Νατάσα Κρητικού , ΑΊντα Ναάσαν Σπυριδοπούλου, Νικόδημος Καββαδίας Μαριξένια Τσουκαλά

Καλλιτεχνική Επιμέλεια -μουσική διδασκαλία : Έλλη Καρύδη

Χορογραφίες κίνηση : Φλώρη Δανδόλου

Φώτα : Ανδρέας Τρύφωνας

Βίντεο : Σπυριδούλα Μουρατίδη

Κατασκευές : Τατιάνα Καρύδη, ΑΙντα Ναάσαν Σπυριδοπούλου, Ευτυχία Καρύδη

Κομμώσεις -μακιγιάζ : Σοφία Γραμμένου

Ήχος : Γιάννης Κοσκινάς

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ ενηλίκων/ 5 ευρώ παιδικό, φοιτητικό, ανέργων

Υπεύθυνη κρατήσεων: Δέσποινα Μουρατίδη τηλ 694-084-9501

Επιμέλεια παραγωγής: “ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος”,

 “Φίλοι του ΕΠΤΑ”

 «ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος»,

Βιρός Κέρκυρας

Προπώληση:

Κατάστημα «Κορνίζα», Σπύρου Αρβανιτάκη 4, έναντι Πλατείας Γιωργάκη

& Corfuland Shop, Αλμπέρ Κοέν 2 έναντι Hondos, Κέρκυρα.

 

*Κατόπιν συνεννόησης η παράσταση μπορεί να μεταφερθεί στα σχολεία που διαθέτουν αίθουσα εκδηλώσεων , επικοινωνείτε με την μαέστρο Έλλη Καρύδη τηλ 6944988209

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr