Αρχική Πολιτιστικά Στη Μνήμη του Ολοκαυτώματος η συναυλία της “Μάντζαρος”

Στη Μνήμη του Ολοκαυτώματος η συναυλία της “Μάντζαρος”

33

Το Μουσικό Σώμα της «Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος», θα πραγματοποιήσει Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο στις 24 Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 8.30 μ.μ.
Η συναυλία εντάσσεται στους τριήμερους εορτασμούς, που θα διαρκέσουν από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2020, κατά τους οποίους θα τιμηθεί στην Κέρκυρα η μνήμη του Ολοκαυτώματος, στο πλαίσιο δράσεων της Διεθνούς Συμμαχίας Μνήμης του Ολοκαυτώματος (I.H.R.A.), υπό Γερμανική, φέτος, προεδρία και πραγματοποιείται, με την στήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.
Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει διεθνείς μελωδίες σχετικές με τον σκοπό για τον οποίον γίνεται η συναυλία.
Σολίστες θα είναι οι Μαριάντζελα Χατζησταματίου – Σοπράνο, Harland Hendrichs – κλαρινέτο και Δημήτρης Αργυρός κλαρινέτο.
Το Μουσικό Σώμα θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός της ΦΕΜ κ. Σωκράτης Ανθης.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με προσκλήσεις. Ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών στο Δημοτικό Θέατρο είναι 300 άτομα (50% της χωρητικότητας του, κατά την ισχύουσα διάταξη νόμου), και γι’ αυτόν τον λόγο, θα παρέχονται αντίστοιχες προσκλήσεις στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου, την ίδια ημέρα 24/10/2020, από ώρες 7μμ έως 8μμ, προς αποφυγή συνωστισμού.
Στην συναυλία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σχετικά με την πρόληψη διασποράς του κορωνοιού, αποστάσεις, μάσκα, αντισηψία κλπ.
Η Διοίκηση της Φιλαρμονικής ενημερώνει οτι η Συναυλία , θα μεταδοθεί απευθείας από τα δυο τοπικά Κερκυραϊκά τηλεοπτικά κανάλια “Corfutv” και “Start Media”, απ’ όπου όλοι οι συμπολίτες μας θα μπορούν να την παρακολουθήσουν.

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr