Θερινός κινηματογράφος στον κήπο του Μουσείου Καποδίστρια

50

Οι Κινηματογραφικές Προβολές στον Κήπο του Μουσείου ξεκινούν από αυτή την Πέμπτη 25 Ιουλίου και κάθε Πέμπτη μέχρι τέλος Αυγούστου (εκτός 15Αύγουστου), σε συνεργασία με την The Moonlight Cinema Caravan.

Όπως λεν οι διοργανωτές:

Ξεκινάμε αυτή την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στις 21:30, με την ταινία «Το Τέλειο Χτύπημα» (La migliore offerta/The best offer), μια ατμοσφαιρική ταινία μυστηρίου, ιταλικής παραγωγής στην αγγλική γλώσσα (με ελληνικούς υπότιτλους), σε σενάριο και σκηνοθεσία του πολυβραβευμένου Giusepe Tornatore (Σινεμα ο Παράδεισος) και μουσική του Ennio Morricone, με πρωταγωνιστή τον Geoffrey Rush και τους Sylvia Hoeks και Donald Sutherland.

Κάθε Πέμπτη σας περιμένουμε κάτω από τον έναστρο ουρανό και τις πανύψηλες κουκουναριές για να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές βραδιές με εξαιρετικές ταινίες. Είσοδος: 4€.
Στον κήπο του Μουσείου λειτουργεί καφέ-μπαρ, το οποίο θα διαθέτει και ποπ-κορν!

Για ενημέρωση για τις επόμενες προβολές κι άλλες δράσεις του Μουσείου, ακολουθήστε μας στο facebook @capodistriasmuseum

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

Πέμπτη 25 Ιουλίου
La migliore offerta/Τhe best offer
2013 | Διάρκεια 131λ | Δραματική/Μυστηρίου
Αγγλική γλώσσα με ελληνικούς υπότιτλους
Ώρα: 21:30
Είσοδος: 4€

Υπόθεση: Eνας διάσημος εκτιμητής τέχνης δεν έχει κανέναν στη ζωή του πέρα από υπηρέτες και σερβιτόρους. Όταν μια γυναίκα που πάσχει από μια βαριά μορφή αγοραφοβίας τού ζητά επίμονα να εκτιμήσει την κινητή της περιουσία, κάτι θα αρχίσει να αλλάζει στην κανονισμένη με ακρίβεια δευτερολέπτου ζωή του.

Πηγή: https://www.corfupress.com/cp/2019/07/%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%ae%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85/