Αρχική Πολιτιστικά Βιβλιοπαρουσίαση: Το πρωτείο της Δημοκρατίας του Γιώργου Σιακαντάρη

Βιβλιοπαρουσίαση: Το πρωτείο της Δημοκρατίας του Γιώργου Σιακαντάρη

64

Οι εκδόσεις Αλεξάνδρεια προσκαλούν στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Σιακαντάρη «Το πρωτείο της Δημοκρατίας –Η σοσιαλδημοκρατία μετά τη σοσιαλδημοκρατία».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Σπύρος Ζηνιάτης, δημοσιογράφος

Στογιάννος Αλέξανδρος, διδάκτωρ Γεωοπολιτικής ΕΚΠΑ και ο συγγραφέας. Συντονίζει η Ισμήνη Μώρου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δημήτρης Μπιάγκης, βουλευτής Κέρκυρας του ΚΙΝ.ΑΛ.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 19:30 στην Πινακοθήκη του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων (Παλαιά Ανάκτορα).

Πληροφορίες 26610 48690

Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιώργος Σιακαντάρης γεννήθηκε στη Δόμβραινα Βοιωτίας το 1959. Είναι διδάκτωρ κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας, συγγραφέας, δοκιμιογράφος, βιβλιοκριτικός και αρθρογράφος στις εφημερίδες Το Βήμα και Τα Νέα. Είναι επίσης μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού The Books’ Journal και συνεργάτης της ηλεκτρονικής σελίδας για το βιβλίο Bookpress. Διετέλεσε επιστημονικός διευθυντής στο “ΙΣΤΑΜΕ Ανδρέας Παπανδρέου” και επιστημονικός υπεύθυνος του “Πολιτικού Εργαστηρίου για τη Σοσιαλδημοκρατία”. Έχει διατελέσει καθηγητής κοινωνιολογίας στο ΤΕΙ Καλαμάτας, τη Σχολή Μηχανικών Ικάρων και τη Σχολή Αστυνομίας.

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr